Shqip

English

Italiano

Deutsch
eshte nje nder kompanite me te medha ne fushen e konfeksioneve (prodhime fason) ne Shqiperi. Krijuar ne vitin 1994, ben kompanine tone nje nder kompanite e para nismetare e llojit te vet. Eksperienca e fituar ne 19 vite pune, i mundeson kompanise tone, suksesshmeri te plote ne realizimin e cdo projekti. Bashkepunetoret nder vite, kompani te medha, me bakground te fuqishem ne vendet perindimore, na konsiderojne si nje partner te besueshem dhe shume efektiv.

Lexo me shume


© Te gjitha te drejtat e rezervuara Arbi sh.p.k.
Adresa: Rruga Qazim Kariqi (prane Fushes se Vjeter)
2500 Kavaje, Shqiperi